Hvordan oppbevare og trylle om restene?
Juletid betyr ekstra mye mat i kjøleskapet for mange. Noen handler inn alt for mye mat og får dermed masse rester. Hvordan skal du unngå...
16. desember: @amaliaplukkeropp
Har du fulgt Amalias reise det siste året? Hun har vært rundt i hele landet og satt søkelys på plasten som ligger i naturen. Hun har...
15. desember: @scandinavian.foodie
Har du fått med deg siden @scandinavian.foodie som Marie Thrane står bak på Instagram? Hun skriver masteroppgave om holdninger til...
14. desember: @iverogevne
Har du barn og drømmer om å få dem med deg for å lage mat på kjøkkenet? Da må du følge Iver & Evne. Dette er et matkonsept for barn som...
13. desember: @smakdet
På selveste Luciadagen er det @smakdet vi vil fremsnakke. Tora Haslum Myklebust ønsker å vise at plantebasert mat er sunt, smakfullt,...
12. desember: @brevikmarius
I dagens luke treffer du Marius Brevik som er deleier og merkevaredirektør i Eplehuset. Visste du at de har stort miljøfokus i bedriften?...
11.desember: @kompassmat
Vet du hva denne gjengen gjorde i går? De laget mat til Nobelmiddagen! Kompassmat fikk det ærefulle oppdraget og de leverte mat med...
10. desember: @fattig.student
Har du hørt om @fattig.student på Instagram? Det er Karen Elene Thorsen som står bak den raskt voksende siden. Hun har selvsagt mange...
9. desember: @miljomarie
I dag vil vi fremsnakke Marie, eller @miljomarie som hun heter på Instagram. Hun vil redde verden sammen med alle oss andre. Det digger...
8. desember: @radicalbroccoli
Har du fått med deg søstrene Anette og Susanne som står bak Radical Broccoli? De prøver å leve så miljøvennlig som mulig og motiverer oss...