top of page

12. desember: @brevikmarius

I dagens luke treffer du Marius Brevik som er deleier og merkevaredirektør i Eplehuset. Visste du at de har stort miljøfokus i bedriften? Hver sommer samler de store deler av medarbeidere på en festival. I år fikk alle utdelt gjenbrukbart bestikk og sugerør på festivalen. Slike tiltak heier vi på!

Marius, eller @brevikmarius, som du finner ham som på Instagram, er småbarnsfar og opptatt av miljøet både på hjemmebane og på jobb. Han kan virkelig være med og påvirke miljøansvaret til @eplehusetno - et ansvar han tar med stort alvor. Les hva han skriver selv:

Vi valgte å gi alle ansatte sitt eget bestikk på årets "Epleheim", vår helt egen musikkfestival som vi arrangerer hvert år for ansatte og samarbeidspartnere av Eplehuset.

Redusere bruk av plast

På årets festival hadde vi en rekke tiltak for å minske bruken av plast og engangsartikler, derfor passet det å gi alle sitt eget bestikk som de dessuten kan benytte i hverdagen.

Miljø er en av fire kjerneverdier i Eplehuset som vi helt fra eiersiden står bak. For å utfordre oss selv og selskapet best mulig i en hektisk hverdag har vi etablert vårt eget miljøråd bestående av meg selv, ti ansatte fra ulike avdelinger rundt om i landet og Kjersti Buaas.

Der kan vi hele tiden utfordre oss selv på små og store tiltak for å enten skape engasjement, inspirasjon eller direkte forandring. Det er også der vi mottar alt av miljørelaterte henvendelser internt i selskapet.

Handler også om arbeidsmiljø For oss handler ikke bare miljø om vårt fotavtrykk, men om vårt arbeidsmiljø og det miljøet vi skal skape for kundene og nærmiljøet rundt avdelingene våre. Vårt mål er at det skal oppleves positivt å ha Eplehuset nært seg eller sitt lokalmiljø.

Julegavetips Mitt julegavetips er fra egen butikk og passer like bra sammen med et nytt eller eldre produkt. Hos oss kan man booke en halvtime om «hva som helst» som er en perfekt gave til noen som vil lære mer om et produkt, tjeneste eller trenger hjelp til et konkret problem. Det koster 449 kr. per halvtime.

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page