top of page

Mere mat på restetorsdag

Reklame/ Restetorsdag er fast innslag hos oss. I dag skal vi spise opp rester av Mere mat sin gode chili sin carne. Den puttes i en lefse og spises med smeltet ost og salat. Superenkelt og supergodt!

Mere mat drives av søstrene Jannike og Elisabeth. Produktene deres leveres rett fra den lille fabrikken deres i Stokke i Vestfold. Jeg har tidligere skrevet at jeg elsker suppene deres, men jammen har de digge gryter også! Chili sin carne er bare en av dem.

Det som er litt gøy er at nå har jeg tatt vare på alle de tomme suppebegerne fra Mere mat og bruker dem som restebokser. Så da det ble rester av chili sin carnen så gikk den rett på resteboksen. Den ble plassert i kjøleskapet på tirsdag og nå etter to dager så trylles den om til en deilig resterett i lefse.

Jeg må innrømme at jeg elsker matlaging som går fort i hverdagen. Akkurat i dag er det jo fridag. Men selv på en fridag er det godt med restemat. Denne retten tilbereder du raskt, så må den varmes i ovnen til osten har smeltet. Salat skal kuttes opp, litt dressing lages, så er måltider klart.

Resteboksen er nå tom og vaskes for gjenbruk. Det er så digg å ha bokser klar til å fylle i med diverse snaddermat.

Hva spiser du på restetorsdag?

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page