top of page

Positiv utfordring

Jeg har litt vanskelig for å puste om dagen. Jeg er slått i bakken av eget kommentarfelt. Men nå skal vi snu dette folkens. Tar du imot en positiv utfordring?

VI UTFORDRER: Oskar, Matilde og jeg utfordrer dere til å gjøre noe positivt.

Mange er frustrert over retorikk og hatmeldinger som passeres mellom godt voksne mennesker i sosiale medier. Det er ikke bare barna som trenger nettvettkurs. Også de voksne!

Løse vonde knuter Så derfor kjører vi på med en positiv utfordring i dag. Den er enkel, men god. Forhåpentligvis vil den løsne på noen vonde knuter som jeg vet at mange har i magen om dagen.

Utfordringen er som følger: I dag skal du si eller gjøre tre positive ting. Du velger selv hva, men si gjerne noe fint til andre, gjør noe bra for et medmenneske og pass på at i hvert fall en av tingene er noe bra for miljøet.

Er du med? Send gjerne utfordringen videre til alle du kjenner. Husk at de små tingene i hverdagen også teller. Gi et kompliment, plukk opp avfall fra bakken, redd en singel banan eller gi noen en klem.

La oss snu alt hatet til heller å løfte frem hverandre. Lykke til - dette blir en bra dag!

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page