top of page

22. desember: @lavfodmap_no

I dag vil jeg fremsnakke Cecilie Hauge Ågotnes, damen bak @lavfodmap_no. Hun hjelper mange med irritabel tarm ved å fortelle om hvordan hun selv lever med dette. I tillegg er Cecilie blitt en skikkelig god matredder!

Det er flere og flere som har irritabel tarmsyndrom (IBS). Jeg fikk dette påvist selv for noen år siden. Vi har mye magetrøbbel i familien og da min mage slo seg helt vrang var det utrolig godt å få hjelp på Haukeland Universitetssykehus.

Ærlig og god foredragsholder Der møtte jeg en dyktig og inspirerende foredragsholder. Det var Cecilie! Aldri har jeg møtt en person som så ærlig kunne fortelle til en stor forsamling om hennes mageutfordringer.

Cecilie har gitt ut flere bøker og poster mange gode tips på Instagramkontoen @lavfodmap_no og nettsiden Lavfodmap. Det er veldig kjekt å følge henne gjennom hennes opp- og nedturer. Ja, for nedturer blir det med irritabel tarm.

Nytt grunderselskap

Cecilie er nå i gang med et helt nytt grunderselskap som heter @cancannotet. Følg gjerne dem også på Instagram. De vil du trolig høre mye om i 2019!

Følg denne dyktige damen og se at alle, selv dem med irritabel tarmsyndrom kan være gode matreddere!

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page