top of page

6. desember: @greenbonanza

Det er noen personer jeg følger i sosiale medier som hver dag gir meg nyttig kunnskap og gode oppskrifter. En av dem er Mia Frogner som står bak @greenbonanza. Hun lager stadig restefest og kan faktisk koke suppe på spiker. Denne damen må du følge!

ALLSIDIG DAME: Mia er rådgiver i Trigger, blogger, nybakt mamma og mye mer!

- Du trenger ikke oppskrift for å koke suppe. Du trenger bare noen tips og triks på veien og et dypdykk inn i kjøleskapets skuffer, sier Mia.

Suppe er med andre ord super restemat. Du kan bruke det du har. Les hele saken om å koke suppe på spiker på bloggen til Green Bonanza her.

Veganer med digge oppskrifter Mia har vært vegeterianer i mange år og veganer de to siste årene. Det bærer selvsagt oppskriftene hennes preg av. Hun lager så vanvittig mye godt som gjør at vi alle kan spise mer plantebasert flere ganger i uken.

Mia er engasjert i miljøet og kommuniserer tydelig at hun er lei overflodssamfunn vi lever i. Hun ble akkurat mamma til en nydelig, liten jente. Barneklær og barneutstyr er både arvet og kjøpt brukt. Vi er sikker på at den lille jenten vokser opp med utrolig gode verdier!

Miljøvennlige julegaveideer Mia har ikke bare gode oppskrifter på bloggen, hun har også gode tips om julegaver du kan lage selv, ideer til hvordan du kan gi bort tid (hvem vil ikke ha mer tid!) og kjøp fra selvstendige aktører. Klikk deg inn her - les og bli inspirert!

NY BOK: Mia kom med ny bok for ikke så lenge siden. Julegavetips, sier jeg!

Mia/@greenbonanza, du er en viktig og inspirerende stemme som vi heier stort på. Vi gleder oss til å følge deg på veien videre!

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page