top of page

5. des: @popkornhjerne

Møt Ann Kristin Vinje Thomassen, eller @popkornhjerne som hun kaller seg i sosiale medier. Hun er en dyktig, kul og kreativ trønder som bor i Bergen og jobber hos Kavli. Hver desember har hun en egen aksjon der hun samler inn penger til et godt formål. I år selger hun selvlagde julekuler. Denne damen må du lese mer om!

KREATIV: Når du har navnet @popkornhjerne så skjønner du at denne damen er kreativ. Se hva hun laget til årets Pepperkakeby i Bergen!

Navnet mitt er Ann Kristin. Jeg er en trønder som forvillet meg til Bergen en gang for 10 år siden for å gå på NHH. Kjærligheten ville det til at Bergen er byen, så her bor jeg sammen med min mann Stian.

Gir tilbake til gode formål Jeg jobber til daglig i Kavli som Brand Manager/Produktsjef. En jobb og en arbeidsgiver jeg stortrives å jobbe for siden alt overskuddet vi skaper i O. Kavli AS og Q-Meieriene går tilbake til gode formål gjennom Kavlifondet. Linken mellom mitt personlige engasjement og Kavli er det jeg vil kalle en perfekt match! Hvorfor det, lurer du kanskje på?

Bruke sin kreativitet Det hele startet en sen novemberkveld i 2014 hvor vi var en gjeng mennesker som pratet om hva vi ønsket oss til jul. Da slo det meg at jeg ikke ønsket meg noe. Jeg hadde det jeg trengte, men jeg ville gi noe til andre. Da fikk jeg en fiks idé om at jeg kunne bruke mine kreative evner og gjøre noe jeg likte, samtidig som jeg kunne gjøre noe godt for andre. Valget falt på å male, og de siste fem årene har jeg mellom den 1. - 24. desember samlet inn over 50 000,- gjennom å male på hhv. julekort, julekuler og lerreter og alt som er kommet inn av penger har gått direkte til veldedige organisasjoner.

Vi kan alle bidra! Min filosofi er; vi kan alle bidra på vår måte. Så det å male er min måte å bidra på en litt annerledes måte slik at noen får det bedre, samtidig som jeg gjør noe som gir meg energi.

Så hva går prosjektet ut på: Mellom den 1. - 24. desember samler jeg inn så mye penger jeg kan til en veldedig organisasjon gjennom å drive 24 dagsauksjoner via en event på Facebook hvor folk byr på mine julekuler gjennom dagen. Den som har bydd mest innen kl 21:00 hver kveld er eier av kulen. Og pengene, de går for tredje året på rad til Flyktninghjelpen.

JULEKULER: Vær med og by og gi et bidrag til Flyktninghjelpen.

Link til fjorårets kalender-prosjekt finner du her:

...og link til 2014-kalenderen finner du her: https://www.facebook.com/events/333120256873060/

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page