For et løft - takk!

January 29, 2018

Jeg var så usikker på om jeg skulle skrive noe i går om det jeg har kjent på i det siste. Jeg må selvsagt  tåle kritikk - og det gjør jeg. Men det ble litt mye nå. Jeg sa derfor ifra og for en respons jeg har fått. Takk! Tusen takk! Dere er utrolige.

 

I posten jeg la ut skrev jeg at jeg har kjent på litt av hvert av tilbakemeldinger jeg har fått den siste tiden. De aller fleste er positive, men merkelig nok så er det jo de negative vi henger oss opp i. Jeg føler også at jeg balanserer på en list, fordi barna er så delaktig i det vi gjør.

 

Er barna lei?
I går kveld måtte jeg ta en prat med barna. Syns de «Spis opp maten» tar for mye tid? Er de lei?

 

-Lei? Men mamma dette er jo kjempeviktig! Det var svaret jeg fikk fra begge.

De kan ikke se for seg at vi ikke skal jobbe med folkebevegelsen vår. Dette er blitt en felles kampsak for oss. Noe både liten og stor i familien kan gjøre noe med.

 

Ny energi
Jeg lar dette bli et kort innlegg bare for å si tusen takk til fjern og nær. Jeg har lest alle meldingene, men vet ikke om jeg får svart dere alle. En ting er sikkert, det dere har skrevet til oss siste døgnet gir enormt med energi til å stå på videre.

 

Jeg brenner 200 prosent for at vi sammen skal bli matreddere og redusere matsvinnet maksimalt. Jeg har troen på at det kan vi få til! Bare husk å være greie med hverandre i kommentarfeltet!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

MATREDDER TIPS

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com