top of page

På egne ben

Til uken skal jeg holde mitt første foredrag som selvstendig næringsdrivende. Jeg sitter og forbereder meg nå og kjenner på en stor, stor glede.

Jeg er så heldig som får lov til å jobbe med noe som jeg virkelig brenner for. På torsdag skal jeg holde foredrag for Bergen kommune for en del barnehageansatte. Jeg skal motivere dem til å ta tak i deres barnehager og gjøre både barn og voksne til matreddere.

Stolt over meg selv Når jeg sitter og lager presentasjonen så kjenner jeg at jeg fylles med glede. Rett og slett fordi jeg ser sånn frem til å få lov til å dra rundt og fortelle mitt budskap. Vise bilder, gi fakta om matsvinn, sjokkere, inspirere og forhåpentligvis bidra til en positiv endring.

Jeg har faktisk lyst til å juble litt. Jeg er rett og slett stolt over meg selv fordi jeg har tatt denne avgjørelsen. Startet mitt eget selskap; Grønne verdier, der folkebevegelsen "Spis opp maten" har en stor og viktig rolle.

Vil du ha meg på besøk? Har du eller din arbeidsplass lyst til at jeg skal komme og holde foredrag for dere? Hjelpe til å motivere de ansatte til endring? Hjelpe med å nå deres miljømål? Da er det bare til å gi en lyd. Jeg kommer gjerne!

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page