top of page

Redd de single bananene!

Visste du at vi kaster nærmere 60 000 single bananer i Norge hver dag? Dette har blitt en fanesak for oss. Hvis hver og en av oss går på butikken og kjøper single bananer når vi handler, ja da må vi jo klare å gjøre noe med den statistikken?

Vi utfordrer deg til å spørre butikksjefen på din nærbutikk om de kan sette opp et eget skilt og en egen kasse med fokus på single bananer. Da vet vi at kundene blir mer bevisste og gjerne handler herfra. De single bananene er jo like gode. Her er det bare snakk om å endre holdninger.

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page