top of page

Gjesteblogg hos Grete Roede

Jeg er så heldig at jeg har fått gjesteblogge litt hos Grete Roede. Visste du at de har utrolig mange gode oppskrifter for hele familien? Ikke bare for dem som vil gå ned i vekt! Vi har funnet masse inspirasjon i deres oppskrifter.

I august var jeg på Grete Roede kongressen og holdt foredrag for 200 Roede-ansatte. Svært mange av dem er nå blitt flinke matreddere som prater vårt gode budskap til alle de har på kurs - det er svært mange hvert år.

Jeg utfordret Grete Roede til å endre litt på deres matvettregler. Klikk på bildet under så kan du lese mitt gjesteblogginnlegg hos Grete Roede.

MATREDDER TIPS

#1 

Bruk sansene og ikke heng deg opp i datomerkingen. Lukt, smak og bruk!

 

#2

Ha en fast restedag i uken. Vi har restetorsdag. 

 

#3

Lag deilig lunch av middagsrestene. Plutselig dukker de andre på skolen, studiene eller arbeidsplassen opp med rester i matboksen også. Da har du påvirket positivt!

bottom of page